U bent nu hier:

HAweb

HAweb is het online platform dat de beroepsgroep samenbrengt om kennis en ervaringen te delen. Het is een gezamenlijk product met het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

Ga naar HAweb >>

HAweb

100% veilig, besloten en onafhankelijk

HAweb bestaat uit een dashboard en netwerk. Het is een besloten netwerk dat uitsluitend toegankelijk is voor ingelogde gebruikers. De exploitatie van HAweb is volledig in handen van de LHV en het NHG, zonder betrokkenheid van externe partijen. De informatie op HAweb is niet vindbaar door zoekmachines, zoals Google. HAweb is daarnaast voorzien van een beveiligingscertificaat, waarbij gegevens versleuteld worden verwerkt. 

Dashboard

Het dashboard kunt u gebruiken om uw online informatiebronnen te ordenen en snel te raadplegen. Zo heeft u alle relevante bronnen voor bijvoorbeeld het spreekuur in een oogopslag paraat. U kunt uw dashboard zelf inrichten en bronnen toevoegen. 

Netwerk

Op het netwerk ontmoet u uw collega-huisartsen om ervaringen te delen en samen te werken. In groepen en een ledenforum waar alle LHV- en NHG-leden toegang toe hebben. In een groep kunt u bijvoorbeeld discussies houden, documenten delen en samen aan documenten werken. 

Ook voor praktijkmedewerkers

Ook praktijkmedewerkers, POH's en eerstelijnszorgverleners kunnen toegang krijgen tot HAweb. Huisartsen kunnen bijvoorbeeld een praktijkgroep starten en alle medewerkers uitnodigen daarvoor. Deze groep ondersteunt de samenwerking in de huisartsen praktijk. Ook kunt u bijvoorbeeld fysiotherapeuten uitnodigen voor een groep.

Aanmelden

Leden van LHV en NHG kunnen zich aanmelden op HAweb.nl (met e-mail, geboortedatum en BIG-nummer).

Basishandleiding HAweb

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd