U bent nu hier:

Voordeel van uw lidmaatschap

LHV-Huisartsenkring Drenthe behartigt de belangen van de Drentse huisartsen. Via uw lidmaatschap krijgt u vele voordelen . Zo profiteert u niet alleen van korting op verzekeringen en scholing maar zijn er ook veel voordelen die minder zichtbaar zijn, maar die u veel tijd en moeite besparen.

Een paar voorbeelden:

Wist u dat de LHV-Huisartsenkring Drenthe afspraken/raamcontracten met regionale organisaties en partijen maakt? Dit scheelt u als individuele huisarts veel overleg/regeltijd.

Heeft u plannen voor bouw of verbouw van uw praktijk?
De LHV-Bouwadviesgroep heeft specifieke kennis over bouw en inrichting van huisartspraktijkruimten en eerstelijnscentra. Veel tevreden collega’s uit onze regio maakten al gebruik van hun deskundigheid en advies. Bij voldoende animo kunnen ook in Drenthe cursussen worden georganiseerd.

Verzekerd bij Achmea?
Uw LHV-lidmaatschap geeft u 10% korting op ziektekostenverzekering van Achmea. Afhankelijk van uw situatie en polis kan dit bijvoorbeeld wel €180, - opleveren.

Juridisch advies nodig?
Maak dan gebruik van de juridische afdeling van de LHV. Zij hebben specifieke kennis over het huisartsenvak en –praktijk. Zo zijn er conceptcontracten voor samenwerkingsovereenkomst hagrovoorbeeldovereenkomsten voor hagro’s en voorbeeldconvenanten met derden, praktijkoverdracht, waarneemovereenkomst. Ook kunnen zijn bijvoorbeeld adviseren bij het doorgeven van medische gegevens. Dit kan u vele honderden euro’s aan advocaatkosten of rechtsbijstand schelen.

Meer voordelen staan vermeld op de website.

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd