U bent nu hier:

Verbeter de bereikbaarheid van uw praktijk!

Door een aantal, soms eenvoudige, maatregelen te treffen, is de bereikbaarheid van de huisartspraktijk te verbeteren. De LHV heeft bereikbaarheid hoog op de prioriteitenlijst staan en heeft daarom een cursus 'Verbeteren van de Bereikbaarheid' ontwikkeld. De cursus is in eerste instantie bedoeld voor huisartsen die zich in Hagro-verband kunnen aanmelden.

Inhoud cursus

Tijdens de cursus wordt allereerst geïnventariseerd hoe bereikbaar de deelnemende huisartspraktijken zijn en wat de knelpunten zijn. Vervolgens worden, afhankelijk van de situatie, tips besproken om de techniek, organisatie en/of communicatie te verbeteren. Dit gebeurt door het bespreken van casuïsiek uit de praktijk.

Daarna bespreken de deelnemers welke maatregelen er genomen moeten worden om de bereikbaarheid van de praktijk te verbeteren. Deze actiepunten worden in een verbeterplan genoteerd om ze vervolgens uit te werken voor implementatie in de praktijk.

Aanmelden

De cursus duurt drie uur en is geaccrediteerd. In overleg wordt een tijdstip overdag of ’s avonds gepland. De cursus wordt op aanvraag op locatie gegeven. Leden betalen €40, - en niet-leden betalen €80, - voor deze cursus.

Belangstellende Hagro’s kunnen zich aanmelden bij de LHV via: a.lamain@lhv.nl. Voor meer informatie kan worden gebeld met: Annemarie Lamain: 06 - 507 37 938.

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd