U bent nu hier:

Groep op Haweb

HAweb

Zit u in de steekproef? Word dan lid van de speciale groep hiervoor op HAweb en stel vragen aan collega's en aan de LHV. Ga naar de groep

Belangrijke informatie voor huisartsen in NZa-kostenonderzoek

Zit u of uw praktijk in de steekproef van het NZa-kostenonderzoek? Meld dit dan bij de LHV, zodat wij u en uw collega’s verder kunnen helpen. We vragen u dringend ook de ingevulde vragenlijst aan ons te sturen.

 Met uw gegevens kunnen wij:

  • u gericht van informatie voorzien;
  • u toevoegen aan de besloten HAweb-groep over het kostenonderzoek;
  • zicht krijgen op de representativiteit van de steekproef.

Hoe melden?

U kunt zich melden via kostenonderzoek@lhv.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via (030) 28 23 739. Als u zich hebt ingeschreven voor één van de informatiebijeenkomsten over het NZa-onderzoek, dan hoeft u zich niet meer bij ons te melden.

Graag vernemen wij uw naam, praktijkadres, e-mailadres en uw praktijkvorm:

  • solopraktijk (één huisarts-eigenaar);
  • duopraktijk (twee huisarts-eigenaren);
  • groepspraktijk (minimaal drie huisarts-eigenaren);
  • gezondheidscentrum met koepel;
  • gezondheidscentrum zonder koepel.

Stuur de ingevulde vragenlijst ook naar de LHV!

De ingevulde digitale vragenlijsten dienen uiterlijk 9 maart a.s. te worden teruggestuurd naar ConQuaestor. Graag ontvangen wij een kopie van de ingevulde vragenlijst (het Excel-bestand). Met deze gegevens kunnen wij trachten de analyses van de NZa, Significant en ConQuaestor te reproduceren en kunnen wij eventueel aanvullende analyses uitvoeren of laten uitvoeren.

Zonder uw gegevens kan de LHV niets. Uiteraard behandelen wij uw gegeven uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk. U kunt uw bestand sturen naar kostenonderzoek@lhv.nl.

Groep op Haweb

Voor de deelnemers aan het NZa-onderzoek is een besloten HAweb-groep opgericht: NZa-kostenonderzoek. In deze groep kunt u met andere deelnemers ervaringen uitwisselen, discussiëren en vragen stellen aan de LHV. Ook plaatst de LHV informatie, zoals antwoorden op veelgestelde vragen en tips.

Als u geregistreerd bent op HAweb, klikt u rechts op ‘Lidmaatschap aanvragen’. Wij voegen u dan toe als lid van de groep. Bent u nog niet geregistreerd, dan kunt u dit hier doen.

Informatiebijeenkomst

Hierbij wijzen wij u nogmaals op de informatiebijeenkomst die de LHV organiseert op drie verschillende locaties, op 6, 13 en 15 februari a.s. Meer informatie en hierover treft u aan in het nieuwsbericht hierover. Aanmelden kan via het formulier.
Voor de informatiebijeenkomst is accreditatie aangevraagd voor 2 uur.

Webdossier

Op de website vindt u het dossier Kostenonderzoek NZa. Hier houden wij de stand van zaken bij en vindt u relevante documenten en kunt u het standpunt van de LHV nalezen.


Resumé

Wij zetten nog even alle mogelijkheden voor u op een rij:Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd