U bent nu hier:

Vergader sneller en soepeler na workshop Efficiënt vergaderen

Veel mensen zien tegen vergaderingen op. Of het nu de vergadering van HOED, HAGRO of transmurale werkgroep betreft, vaak is het besluitvormingsproces traag en geven de bijeenkomsten het gevoel dat de opbrengsten niet in verhouding staan tot de geïnvesteerde tijd.
In de workshop Efficiënt vergaderen leert u vergaderingen soepeler en sneller te laten verlopen.

Bewezen aanpak

Deelnemers aan vergaderingen lopen geregeld tegen dezelfde problemen op, zoals deelnemers die zo nodig hun zegje moeten doen of mensen die hun vergaderstukken niet gelezen hebben. Maar in de workshop Efficiënt Vergaderen leert u: voor elk vergaderprobleem is er een in de praktijk bewezen aanpak!

Opzet

Na een korte inleiding en uiteenzetting van ieders persoonlijke doelen, worden de praktijkvragen geïnventariseerd. De door u aangedragen vragen en problemen vormen, samen met tien onfeilbare vergadertips, de rode draad van de workshop.

Uw vragen beantwoord

Dankzij de combinatie van vergadertips en het uitvoerig behandelen van uw vragen, bent u ervan verzekerd dat u na afloop over voldoende handvatten bezit om vergaderingen voortaan soepel en snel te doen verlopen.

Praktische informatie

De workshop wordt op verschillende plaatsen in het land gegeven. Op 29 maart vindt hij plaats op Schiphol. Op 24 mei kunt u terecht in 's Hertogenbosch. Er zijn per workshop maar 12 plaatsen beschikbaar.
Tijd: 16.00-21.00 uur
Accreditatie: 4 punten

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldingsformulier.

Meer informatie

Is er geen workshop in uw buurt of is het voor u niet mogelijk op de geplande datum deel te nemen, dan kunt u uw interesse aan ons kenbaar maken middels het interesseformulier.


Meer informatie over de workshop is op deze pagina te vinden.Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd